WIE ZIJN WE:

FACT-IS staat voor kwaliteit en deskundigheid in alle facetten van ons advies en onze dienstverlening naar jou toe. Ons bedrijf werkt enkel met de beste software, zorgvuldig geselecteerd op basis van gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid en de meerwaarde die het biedt voor onze klanten. Yuki voldoet aan alle vereisten en kwaliteitsnormen.

WAT IS YUKI?

Het is een softwarepakket in het bijzonder ontwikkeld voor ondernemers, een innovatief boekhoudplatform dat ondernemer en accountant verbindt. Deze handige tool voor online boekhouden maakt het mogelijk dat je niet meer zelf hoeft te boeken en dat je altijd een up-to-date overzicht hebt van de financiële gegevens van jouw bedrijf. Als je beslist om met Yuki te werken, dan worden jouw online boekhouding en alle administratieve taken uitbesteed.

HOE WERKT YUKI VOOR JOUW BEDRIJF?

Digitaal aanleveren
Je levert je administratie digitaal aan via pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive. Zelf boeken is niet meer nodig. Via het innovatief boekhoudplatform werk je rechtsreeks samen met jouw accountant.

Meer weten over yuki?
Koppelen aan externe systemen

Yuki synct en verbindt met andere systemen, zoals Silverfin, Codabox en Hannah. Elke applicatie heeft een toegevoegde waarde voor hét innovatieve digitale cloud-based boekhoudplatform.

Automatische verwerking binnen de 24 uur

Alle financiële documenten worden vervolgens verwerkt in Yuki. De software geeft de documenten een plaats in het digitaal archief, op deze manier is het grootste deel van jouw administratie automatisch uitgevoerd binnen 24 uur.

Het hart van yuki

Via het financiële dashboard starten alle processen, de software gebruikt de aangeleverde digitale bestanden in het archief. Als een nieuw financieel document binnenkomt, dan wordt het document gearchiveerd. Yuki maakt dan automatisch een relatie aan binnen jouw CRM, een openstaande post om te betalen of te ontvangen en een btw-boeking. Via het financiële dashboard kan je alle administratie perfect opvolgen, alle Yuki-tools, van digitaal archief tot CRM of online factureren, zijn dan ook inzichtelijk via het dashboard. En je behoudt altijd het overzicht, je komt in het hele proces altijd terug op jouw digitale bestanden of brondocumenten. Zo eenvoudig is het!

Alle cijfers op een rij?
Neem contact op met ons!

Heb je een vraag? Je wil jouw financiële zaken met ons bespreken?
Contacteer ons telefonisch of via e-mail en maak een afspraak

CONTACT

Fact-is BV

Victor govaerslaan 5
2170 Merksem

Tel: 03 369 30 60
Fax: 03 369 30 61
Mail: wim.depauw@fact-is.be