Onze werkwijze ‘Software as a Service'(SaaS) in detail:

Dankzij onze digitale tools behoud je het overzicht van de stand van zaken van jouw onderneming. Je kan jouw boekhoudkundige, fiscale, financiële en administratieve gegevens altijd en overal raadplegen. Ons vakbekwaam en dynamisch team adviseert je en zorgt voor de juiste oplossingen voor jouw onderneming. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een feilloze opvolging en uitvoering. De backoffice van jouw onderneming is bij ons in goede handen, kwaliteit en deskundigheid verzekerd.

one-stop-shop

We creëren voor jou een one-stop-shop zodat alles op het vlak van de administratie, boekhouding en belastingen gecentraliseerd is en wij in onze systemen alle financiële gegevens kunnen linken aan jouw bedrijf.

softwarepakket

Je krijgt toegang tot Yuki, waar je de klok rond beschikt over al jouw boekhoudkundige, fiscale, financiële en administratieve gegevens. De software is beschikbaar in Android en iOS (via pc en mobiele devices).

financieel plan

Met Hannah creëren we in een handomdraai jouw financieel toekomstplan. Projecties en het opstellen van een financieel plan is op deze manier heel eenvoudig. Investeringsbeslissingen, reorganisaties en het opstarten van een bedrijf kan gebeuren op basis van deze becijferde toekomstplannen.

rapporting

In Silverfin creëren we rapporten in een layout op maat die je met één muisklik kan bekijken. Hier worden de actuals op elk moment opgeladen zodat jouw boekhouding altijd up-to-date is.

banktransactie

Codabox zorgt voor het automatisch opladen van de banktransactie in Yuki. Dus geen gedoe meer met het binnenbrengen van bankafschriten en je hebt altijd een volledig bijgewerkte boekhouding. Als jouw sociaal secretariaat met SODA werkt, dan worden de facturen en loongegevens eveneens automatisch opgeladen.

FACT-IS is een erkende dienstverlener voor KMO-portefeuille. Als klant van FACT-IS kan je 30% tot 40% van de kostprijs van onze diensten (opgelet, alleen advies!) recupereren.

Over welke diensten gaat het?
  • WAT: schriftelijke raadgevingen – bedoeld om de werking van uw onderneming te verbeteren;
  • WAAR: bij een geregistreerde dienstverlener;
  • INHOUD: gericht op de kernprocessen van de onderneming;
  • DOEL: de raadgevingen stellen u in staat om correcte en fundamenteel onderbouwde beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

Meer weten over onze werkwijze?
Neem contact op met ons!

Heb je een vraag? Je wil jouw financiële zaken met ons bespreken?
Contacteer ons telefonisch of via e-mail en maak een afspraak

CONTACT

Fact-is BV

Victor govaerslaan 5
2170 Merksem

Tel: 03 369 30 60
Fax: 03 369 30 61
Mail: wim.depauw@fact-is.be